Qui sóc

Si has arribat fins aquí és que d’alguna manera vols saber qui sóc i què faig més enllà d’escriure aquest bloc. Em dic Irene Amor, tinc 31 anys i sóc una de les dues mares del Bru. A més a més, sóc mestra i assessora educativa. M’apassiona tot el que gira entorn del món de la infància.

El perquè de tot plegat

M’agradaria explicar-te per què dedico gran part del meu temps a conviure amb infants. En primer lloc, ho faig perquè m’ho passo molt bé amb ells, si no fos així em dedicaria a una altra cosa. Crec que gaudeixo tant amb ells perquè són, fan i diuen la veritat. Sigui aquesta quina sigui. Penso que és una de les grans pèrdues que patim quan creixem. Potser si rescatéssim aquesta gran virtut que tenim adormida les coses ens anirien molt millor.

Qui sóc, què faig

En segon lloc, m’he adonat de la importància que tenen les mans en la meva feina. Passo gran part de la meva jornada laboral tocant persones que necessiten de la meva atenció. Procuro ser curosa, que el meu contacte amb elles sigui delicat, amable i atent. També intento ser conscient de les meves paraules. La meva tasca tracta de parlar del que veig, no del que és.

Comunitat a la xarxa

Finalment, aquest bloc pretén ser un espai, una comunitat on compartir reflexions, punts de vista i inquietuds al voltant dels més petits. Entenc la convivència amb els infants com una oportunitat per créixer i anar més enllà. En aquest creixement hi tenen lloc coses tan interessants com la consciència, el compromís amb la infància. També l’oportunitat de veure i compartir altres maneres d’acompanyar els més petits.

Dir-te també que el que escric i escriuré és la meva opinió. No tinc ni tindré mai cap veritat absoluta, i agrairé que si et ve de gust comparteixis el teu punt de vista.

Moltes gràcies per la teva visita 🙂